14.07 – Παρουσίαση Βιβλίου: ¨η άγνοια σκοτώνει¨.

Ο σύγχρονος άνθρωπος ξέρει πολλά, έχει δαμάσει τη φύση, έχει νικήσει τις περισσότερες αρρώστιες και προχωρά ορμητικά προς το μέλλον, όπου τελικά ίσως νικήσει και το θάνατο. Ή μήπως όχι;;;;
Αλλεργίες, αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα, καρκίνος, εκφυλιστικές ασθένειες μαστίζουν τη δυτική κοινωνία και διαψεύδουν περίτρανα τις αλαζονικές θεωρίες μας περί θριάμβου της δυτικής ιατρικής και απρόσκοπτης προόδου της τεχνολογίας.
Γιατί συμβαίνει αυτό;

Στο βιβλίο του Φρίξου Χατζηνικολάου θα βρούμε απαντήσεις, λύσεις και προτάσεις για την αλλαγή που χρειάζεται να κάνουμε πρώτα απ’ όλα μέσα μας, προκειμένου να απολαύσουμε την απελευθέρωση από την ασθένεια και κυρίως από το φόβο της ασθένειας. Θα ανακαλύψουμε γιατί αρρωσταίνουμε και τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό εμείς οι ίδιοι. Θα βρούμε προγράμματα θεραπευτικής διατροφής, μαρτυρίες ανθρώπων που κατέγραψαν την εμπειρία τους μέσα από τη φυσιοθεραπεία, συνταγές για εύκολο, γρήγορο και πραγματικά νόστιμο και υγιεινό μαγείρεμα.
Ένα τόσο μικρό βιβλίο, που όμως λέει τόσα πολλά, γεμάτο από την ομορφιά και τη σοφία της φύσης, που απλόχερα μας δίνει τα πάντα. Ας μην τα περιφρονούμε άλλο. Ας ανοίξουμε τα μάτια στην πανάρχαια γνώση. Είναι στο χέρι μας!
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κόσμο.

Σάββατο 14/07 στις 7:00-10:00μμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *